Packman PM200 AGV's, aan te passen aan uw vervoersbehoefte.

Packman AGV's zijn ontwikkeld voor de industriële praktijk. Het onderstel is opgebouwd met wielen die vocht, zand en stof van een industriële omgeving moeiteloos doorstaan.

Download de brochure van Packman 200

PM200 is onze standaard oplossing voor de industriele logistiek voor lasten tot 150 kg en een bakafmeting van 40x60 cm.

Onze Packman AGV's kunnen ook eenvoudig worden aangepast voor lasten met grotere en kleinere afmetingen en met grotere gewichten. Vraag ons naar de specifieke mogelijkheden voor uw vervoer.

De Packman AGV's zijn eenvoudig uit te rusten met automatische laad/losinrichtingen voor lasten met afmetingen van 10x10 cm tot bakken van 60x40 cm in meerdere lagen.

Standaard voor alle Packman AGV's is het geintegreerde veiligheidsysteem en het power management met operationele tijden tot 9 uur.

De AGV kan met een BlueBotics besturing onder de juiste omstandigheden zijn doel met 1 cm nauwkeurigheid bereiken.

De AutoLoader maakt 24/7 logistiek mogelijk

Het AutoLoader-systeem is ontworpen voor gebruik met de Packman AGV. Maar doordat zowel de mobiele unit als de vaste unit hun eigen controller hebben en via het wifi-netwerk van de AGV permanent zijn verbonden kan het systeem ook gebruikt worden in combinatie met een Omron Lynx of een MiR.

Het systeem kan automatisch pallets met afmetingen van 30x40 cm of 40x60 cm verplaatsen met een maximaal gewicht van 50 kg per pallet.

De vereiste docking nauwkeuirgheid van de AGV moet beter zijn dan +/- 2 cm.